fbpx

Nové kaviarne s lahodným Chai Latte

Naše lahodné Chai Latte si môžete po novom vychutnať aj v týchto 5tich kaviarňach!

Nový rok je v plnom prúde a my opäť raz pre vás máme dobré správy. V poslednom období sme nadviazali spoluprácu s 5timi novými kaviarňami, vďaka čomu si môžete svoje obľúbené Chai Latte vychutnať na viacerých nových miestach. Teší nás, že Chai Latte sa na Slovensku stáva každým rokom populárnejšie a svoje chuťové poháriky ním môžete potešiť aj v týchto jedinečných kaviarňach.

AY Bistro
Ste milovníkom útulných kaviarní s prírodným nádychom? Potom si nepochybne zamilujete AY Bistro – kaviareň, ktorá vznikla na Grösslingovej ulici v Bratislave, v priestoroch bývalého podniku WCAFE. Uchváti vás svojou výnimočnou atmosférou, ale aj zaujímavým výberom chutných koláčikov či nápojov. A po novom už v ponuke nechýba ani lahodné Chai Latte!

Ost block Prior
Aj vy ste si obľúbili výnimočnú upokojujúcu atmosféru kaviarne Ost block na Blumentálskej ulici v Bratislave? Potom sa určite veľmi potešíte, keď vám oznámime, že v bratislavskom Priore je otvorená druhá pobočka Ost block. Okrem tradičnej rastlinnej výzdoby v nej nechýbajú zaujímavé parties a ani naše Chai Latte :).

Bezkydov Trnava
Obľúbenú kaviareň Bezkydov určite pozná každý milovník dobrej kávy, zákuskov, ale aj vína. Prednedávnom sa jej brány zatvorili, no našťastie, onedlho aj opätovne otvorili. Avšak, už na inom mieste. Svoje obľúbené pochúťky, vrátane nášho Chai Latte, si po novom môžete prísť vychutnať do pasáže oproti kostolu sv. Heleny, na Hlavnej 21/44 v Trnave.

Grão Bratislava
Naše Chai Latte nájdete aj v jednej z najlepších moderných a štýlových kaviarní v Bratislave, Grão. Tá sa nachádza na Jesenského ulici v Starom Meste a ponúka široký výber rôznych dobrôt – na svoje si tu prídu milovníci dobrej kávy, kvalitného Prosecca, ale aj jedinečných vegánskych toastov.

Bonus: Thalmainer Trnava
Veľmi nás teší, že kaviarne s Chai Latte sa nenachádzajú len v Bratislave, ale nájdete ich v rôznych kútoch Slovenska. Napríklad, aj v Trnave. Už je to pár rokov, čo trnavská kaviareň Thalmainer ponúkala legendárny Chai Latte Cheesecake. Táto obľúbená kaviareň síce nie je úplne nová, no teší nás, že aj po dlhšom čase si Chai Latte opäť našlo dobré miesto

Máte svoju obľúbenú kaviareň, ktorá zatiaľ neponúka Chai Latte? Budeme radi, keď nám dáte tip a pomôžete tak rozšíriť tento jedinečný nápoj do ďalších kútov Slovenska. Ak prevádzkujete vlastný podnik a chceli by ste svojim zákazníkom ponúkať naše výnimočné Chai Latte, neváhajte sa nám ozvať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *