fbpx

Spríjemní každý nákup a vyčarí úsmev na tvári

Spríjemní každý nákup a vyčarí úsmev na tvári: Máte už svoju organickú tašku?

Pokiaľ sa aspoň trochu pohybujete vo svete dizajnu, meno Michaela Chmeličková vám určite nie je cudzie. Táto známa slovenská grafická dizajnérka a majiteľka vlastnej značky oblečenia nás už dlho uchvacuje svojím zmyslom pre detail a jedinečným prístupom k minimalizmu. Jej návrhy sú na jednej strane jednoduché, no zároveň dokážu vyjadriť hlbokú myšlienku a zaujať pohľad človeka.

Preto nám v hlave skrsla myšlienka vytvoriť v spolupráci s Miškou nejaký unikátny produkt. Po dlhom uvažovaní padla voľba na organické bavlnené tašky. Tie sú nielen elegantné, ale aj poriadne praktické!

Keď sa dizajn spája s praktickosťou

Naším hlavným kritériom pri voľbe tašky bol 100 % organický pôvod. Preto sme sa rozhodli pre čisto bavlnenú verziu s prirodzenou bielou farbou. Látka má hustotu 200 g/m², vďaka čomu je veľmi odolná a trvácna. Bude tak vaším verným spoločníkom na každý jeden deň. Nezáleží na tom, či si ju zoberiete na ľahkú prechádzku po parku, alebo do nej naložíte celý víkendový nákup a absolvujete niekoľkominútovú cestu v hustom lejaku.

Ako naša bavlnená taška prispieva k ekológii? Vďaka tomu, že je tak odolná, vám vydrží veľmi dlho slúžiť. A to najlepšie? Vždy vám dokáže vyčariť úsmev na tvári. Za to vďačíme práve Miške Chmeličkovej, ktorej sa podarilo vytvoriť jedinečný dizajn. Ten zachytáva pocit a atmosféru pri pití Chai Latte vo vašej obľúbenej kaviarni.

Taška alebo ruksak?

Ste typ človeka, ktorý uprednostňuje ruksaky pred taškami? Žiadny strach, aj pre vás niečo máme. Moderný ruksak pre modernú čajočku s jedinečným dizajnom dokonale oživí váš outfit. No nielen to. Zároveň je dostatočne veľký, takže do neho bez problémov popcháte všetky veci, ktoré chcete nosiť stále pri sebe. Úsmev na tvári vám vyčarí aj svojou ľahkosťou a kvalitným materiálom. Veď je vyrobený zo 100 % organickej bavlny, ktorá je hrubá a odolná! Nosenie vám spríjemnia taktiež pohodlné popruhy.

A v čom nosíte svoje veci vy? Pokiaľ ste aspoň tak veľkými milovníkmi Chai Latte ako my, niektorá z našich organických tašiek by vám rozhodne nemala chýbať!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *