fbpx

Nové kaviarne, v ktorých si môžete vychutnať naše Chai Latte

Na nový rok sme si aj my dali nejaké tie predsavzatia. Jedným z najväčších je to, že chceme naše Chai Latte dostať do množstva ďalších kaviarní po celom Slovensku. Jednoducho, nech si ho môžete vychutnať takmer v každom meste.

Myslíme, že toto predsavzatie sa nám zatiaľ darí plniť celkom dobre. Lahodný nápoj Chai Latte po novom nájdete v nasledovných zaujímavých kaviarňach.

Florista Cafe Miloslavov
Táto jedinečná kaviareň je dokonalým miestom pre každého milovníka prírody. Okrem Chai Latte si v nej môžete vychutnať aj rôzne jedlá. A to všetko v modernom prostrední plnom rastlín.

KeP’s Caffetteria
Máte radi kaviarne s jedinečnou atmosférou? Potom si choďte Chai Latte vychutnať do KeP’s Caffetteria, ktorú nájdete na Ulici 29. Augusta 23 v Bratislave. Garantujeme, že budete spokojní!

Potulka Garden & Coffee
Originál Chai Latte nájdete aj v prípade, že sa vydáte na potulky do Potulky. Ak ste z Bratislavy, vlastne ani veľmi nebudete musieť putovať. Kaviareň s peknou terasou nájdete na Saratovskej 6A v Dúbravke.

Makovice Stupava
BIO, GMO Free, vegan, RAW. Reštaurácia s kaviarňou Makovice Stupava sa môže hrdiť všetkými týmito trendy titulmi. A viete, čo ju robí ešte zaujímavejšou? No predsa originálne Chai Latte, ktoré si tu môžete naplno vychutnať!

See U Bratislava
Kvalitné Chai Latte by nemalo chýbať v žiadnom dobrom Foodbare. Tohto hesla sa drží aj prevádzka See U Bratislava, ktoré zaujme svojimi jedinečnými priestormi a zaujímavou ponukou jedál.

Mills Coffee
Kaviareň, v ktorej sa budete cítiť ako doma. Presne taká je Mills Coffee, ktorú nájdete v Mlynských Nivách. Ak ste ju ešte nenavštívili, je ten najvyšší čas napraviť to!

BONUS TIP: Bezkydov
Bezkydov nie je len klasická kaviareň, ale najmä komunita ľudí, v ktorej sa budete cítiť jednoducho dobre. Svoje obľúbené lahodné nápoje si môžete vychutnať v romantickom prostredí centra Trnavy. Odporúčame!

Máte aj vy obľúbenú kaviareň, v ktorej by ste si radi vychutnali originálne Chai Latte? Prípadne prevádzkujete svoju vlastnú a chceli by ste s nami spolupracovať? Neváhajte nás kontaktovať!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *