fbpx

Chcete vedieť, čo sa nosí?
Objavte príbeh našej trendy tašky designed by Michaela Chmeličková.

Tvorba Mišky Chmeličkovej nám bola známa už z jej predošlých projektov ako festival Biela noc, dizajn jej vlastnej značky oblečenia alebo vizuálna komunikácia v interiéroch pop-up shopov. Imponuje nám jej schopnosť nájsť krásu v jednoduchosti, detaile a minimalizme. Sme presvedčení, že tieto atribúty majú veľa spoločného aj s našou prácou v chailatte.sk. Dovážame len úzke portfólio produktov, ale zato ich dokonale poznáme, pretože nám samým mimoriadne chutia. Snažíme sa preto túto radosť šíriť aj medzi ostatných ľudí na Slovensku.

Keďže s Miškou pochádzame z jednej názorovej planéty, potešilo nás, keď našu ponuku vytvoriť dizajn pre nákupnú tašku Chai Latte prijala. 🙂 Spolupráca prebehla veľmi uvoľnene a spontánne. Odprezentovali sme jej našu hrubú predstavu a v ostatnom sme sa plne spoliehali na jej tvorivosť a fantáziu.

Úspech a spokojnosť na seba nenechali dlho čakať. Symetrická príbehová grafika, ktorú Miška vytvorila dokonale odzrkadľuje rovnováhu a pohodovú atmosféru, ktorá napĺňa priestor kaviarne, keď sa v nej stretnete s priateľmi pri šálke teplého nápoja.

Ako hovorí aj dánska kultúra Hygge, je dôležité vedieť si užiť aj “malé” momenty počas dňa, ktoré vo veľkej miere tvoria celý náš život a robia nás šťastnými. 🙂

Prečítajte si, ako proces tvorby vníma samotná autorka:

Čo si si po zadaní od klienta prvé predstavila? Odkiaľ prišla inšpirácia pre vznik grafiky?

Najprv som si začala v hlave vizualizovať Chai Latte a to, ako ho zobraziť v štylizovanej podobe, aby bola taška atraktívna. Nakoniec som sa ale rozhodla, že zobrazím radšej pocit a atmosféru pri pití Chai Latte.

Ako ty sama autorsky interpretuješ príbeh na taške?

Zobrazila som dve kamarátky, ktoré sa stretli v kaviarni s príjemným výhľadom na bratislavské budovy. Alebo je to jedna osoba v zrkadle? 🙂 To už nechávam na voľnú interpretáciu.
Chcela som tiež vykresliť vôňu korenistého nápoja, ako sa vlní priestorom … aj teraz ju cítim!

Ide o skutočnú kaviareň v Bratislave alebo je to fiktívne miesto?

Je to fiktívne miesto. Dá sa tam dosadiť hociaká kaviareň z prostredia Starého Mesta alebo aj interiér domácnosti, kuchyne alebo obývačky, nakoľko Chai Latte sa dá jednoducho pripraviť aj doma. Je to v konečnom dôsledku univerzálne miesto, kde sa človek cíti dobre a je tam s ním Chai Latte. 🙂

Aká príchuť Chai Latte je tvoja najobľúbenejšia?

Mňa oslovil Chai Latte Spiced. Je to chutná klasika bez kofeínu, ktorú si môžete vychutnať hocikedy – ráno aj večer. Ale keďže čaj ani kávu nesladím, mám rada tiež verziu bez cukru a bez mlieka – Chai Latte Free From.

Čo si myslíš, prečo by ľudia mali nosiť svoju vlastnú tašku na nákup?

Téma ekológie nie je žiadny trend a každý by mal zodpovedne pristupovať k svojej budúcnosti na tejto planéte. Plátenná taška je nevyhnutnou súčasťou mojej kabelky. Vždy sa zíde na niečo iné 🙂


Okrem toho, že je taška pekná, je aj ekologická a praktická. Na potlač grafiky sme využili 100% organickú bavlnenú tašku natural s hrúbkou až 200 g/m², čo ju robí pevnou a trvanlivou. Hodí sa preto na prechádzky po meste a tiež na štedré víkendové nákupy.
Mimochodom zmestí sa vám do nej až 18ks balení Chai Latte. No nie je to úžasné? 🙂 Nenáhajte a jednu si hoďte na plece ešte dnes cez náš e-shop >>.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *