fbpx

Kedy mi doručíte objednávku?

Aj my sme ľudia a často si objednávame tovar z rôznych e-shopov. Pri niektorých vieme vopred, kedy nám zásielka bude doručená, pri iných len tipujeme „kedy asi“. Stalo sa nám, že sme už čakali aj 2 týždne :). Chai Latte sa však snažíme doručiť vždy čo najskôr.

Koľko trvá kým odošlete moju objednávku?

Krátko :).
Takmer všetky objednávky odosielame ešte v ten istý, najneskôr nasledujúci pracovný deň (ak je už zaplatená, alebo je na dobierku). V prípade, že ste si zvolili „platba vopred na účet„, najskôr počkáme na úhradu, čo je bežne už na nasledujúci prac. deň a vašu objednávku odosielame.

Za aký čas mi bude objednávka doručená?

Záleží na voľbe spôsobu dopravy. Najrýchlejšie dodanie je kuriérom, doručenie je nasledujúci pracovný deň od odoslania. Tu máte možnosť vybrať si doručenie Kuriér CEZ DEŇ, tj.  doručenie počas dňa alebo Kuriér VEČER (doručenie v nerskorších hodinách kedy ste už z práce doma).
Kuriér BA je zvýhodnené doručenie kuriérom v rámci Bratislavy a štandardne je už nasledujúci pracovný deň po vytvorení objednávky, resp. po  jej úhrade.
Ďalšie možnosti sú zrejmé už z názvu.

Chcem Chai Latte

Ak máte špeciálnu požiadavku alebo prosbu, neváhajte nám to napísať do poznámky pri objednávke. Vždy sa snažíme výjsť v ústrety, aby ste boli spokojní a mali lahodný deň ;).

Čau Latté…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *