fbpx

Latte so zdravou Kurkumou – Turmeric Latte

Táto hotová „zlatá“ zmes KURKUMOVÉ LATTE je navrhnutá tak, aby uvoľnila zdraviu prospešný potenciál kurkumy v povzbudzujúcom a jemne korenistom latte. Aktívna látka kurkumín, ktorá jej dodáva typické žlté sfarbenie, je zodpovedná za väčšinu jej významných zdravotných prínosov.

Kurkuma je uznávaná pre jej silné a zdraviu prospešné vlastnosti.

               ANTIOXIDANTná

                                         PROTIZÁPALová

                                                                  ANTIBAKTERIÁLna

#1 Kurkuma

Toto korenie je jedno z najužitočnejších korení pre svoj silný protizápalový, antioxidačný a omladzujúci účinok. Dokáže byť výborným pomocníkom pri liečbe viacerých zdravotných problémov.

#2 Prospešný kokosový prášok

Kurkuma (kurkumín) je rozpustná v tukoch, preto táto zmes obsahuje kokosový prášok (prírodný tuk), ktorý pomáha vstrebávaniu. Kurkumín sa tak vstrebáva nielen priamo do krvi, ale aj lymfatického systému, čím čiastočne obchádza pečeň a nezaťažuje ju.

#3 Prospešné čierne korenie

Pridané čierne korenie obsahuje prírodnú látku „piperín“ a tým zvyšuje absorbciu kurkumínu až o 2000%. Tým je zaručené, že prínos kurkumy je pre vaše zdravie naozaj maximalizované.

#4 Škorica

Aromatická prírodná škorica dodáva príjemnú chuť a tiež ďalšie zdraviu prospešné vlastnosti.

Turmeric Latte je viac ako len nápoj. Pridajte ho do pečenia alebo posypte ním polievky alebo pridajte do šalátov pre jedinečnú zdravú chuť.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *